dijous, 15 de desembre de 2011

Ràpides de Sant Esteve

Com ja es tradició el dia 26 de desembre es jugarà el Torneig de Ràpides de Sant Esteve, que començarà a partir de les 10:00 hores al nostre local social. En el torneig hi haurà dos grups: el grup A (senior), per als socis del Club; i el grup B (sub-12), que el formaran els alumnes de les classes dels divendres.

Les partides del grup A es desenvoluparan segons el ritme oficial de la FIDE per a partides llampec (3 minuts més 2 segons d'increment per a cada jugada) i el sistema de joc es decidirà depenent del nombre d'inscrits, procurant acabar en qualsevol cas abans de les 13:00 hores, tot i que s'optarà preferentment per un sistema de lliga a una volta.

El grup B es desenvoluparà segons el ritme i sistema de joc que decideixin els professors de l'Escola d'Escacs, tot i que també serà un ritme ràpid que estarà subjecte al nombre d'inscrits i d'igual manera es procurarà acabar abans de les 13:00 hores en aquest grup.

Podeu apuntar-vos en la llista penjada a l'efecte en el nostre local social o comunicar-ho via mail a escacsmataro@gmail.com fins el dijous dia 22 de desembre. El termini d'inscripció a la llista del club es tancarà el divendres 23 de desembre a les 20:00 hores.

Els drets d'inscripció són de 10 EUR (la inscripció al grup B és gratuita per als alumnes de la nostra Escola d'Escacs). Hi haurà premis per a tots els participants consistents en lots nadalencs.